Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

 


 









Lanțul de restaurante KFC își va continua expansiunea și anul acesta, planurile vizând deschiderea a încă două unități drive-thru, conform declarațiilor oferite de către Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon.



“Intenționăm să mai deschidem minimum două unități, ideal ar fi tot drive-thru, însă suntem deschiși și pentru variantele stradale și în mall-uri. Un atu important al conceptul drive-thru este că economisește, practic, timpul clientului. După cum știm, în ziua de azi, factorul timp este foarte important pentru toată lumea.


Din punct de vedere al expansiunii, recent am deschis un restaurant KFC drive-thru în zona Militari, al treilea din București și al șaselea din țară. Încercăm să ne consolidăm rețeaua existentă și suntem întotdeauna atenți la noi oportunități, lucru valabil pentru toate brandurile noastre”, a declarat Monica Eftimie într-un interviu acordat publicației Food&Bar.



 

Alte articole recomandate:

Conglomeratul indian Bharti Group poartă discuții cu grupurile de distribuție Carrefour (Franța) și Aeon (Japonia) cu intenția de a înființa un joint venture cu unul dintre ele, după ce discuțiile cu grupul american Walmart au eșuat anul trecut, informează Financial Times citând două surse din apropierea discuțiilor. Marile companii străine de distribuție, Carrefour, Walmart și Tesco, au salutat decizia din 2012 a Guvernului indian de a liberaliza legislația privind investițiile [...]
Intrucat luna august incepe cu Ziua Internationala a Berii, a fost desemnata cea mai buna bere din lume de catre site-ul RateBeer, care reuneste peste 3 milioane de recenzii din intreaga lume. Berea care a primit titlul de Cea mai buna bere din lume, este produsa in Portland, Oregon, si are 4.277 de recenzii favorabile. Berea recreaza un sortiment originar din Dortmund, Germania, si este realizata in memoria lui Adam Kercheval, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "I, [...]
Povila de Bărgău, păsatul momârlănesc și țuica de Morărești sunt doar câteva din sutele de produse tradiționale înregistrare în UE și de care nu mulți români au auzit. Fiecare produs are alături de rețeta secretă o poveste proprie și cu siguranță un gust special. În 2005, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) au fost înregistrate 280 de produse tradiționale, urmând c [...]
România a intrat pentru prima dată, după aproape 20 de ani, pe excedent în comerțul cu produse agroalimentare, înregistrând un plus de peste 3 milioane de euro după primele nouă luni ale anului, a declarat, marți, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. “România nu a mai fost pe plus în comerțul cu produse agroalimentare din 1994, iar acum, la nouă luni, avem deja un excedent de 3,2 milioane de euro. Cred că vom [...]
    -  Domnule ministru, ce prevede noul PNDR despre finanțarea procesării? Care este elemental de noutate? Daniel Constantin: - N-aș spune ca este ceva nou. Sunt două măsuri în noul program, care au rămas similare cu ceea ce s-a întâmplat până acum: partea de investiții și partea de procesare. De aceea am și spus că vom încerca să deschidem, în prima parte a anului 2014, aceste măsuri, pe răspunderea statului membru, [...]
  Înainte de a vorbi despre tehnologii de ambalare a bomboanelor, cu mult mai importantă este problematica asigurării siguranței alimentare a acestui produs consumat în majoritate covârșitoare de copii, în directă relație cu ambalajul. Relația este strictă și directă, atâta vreme cât, pentru un aspect cât mai comercial, la realizarea ambalajelor sunt folosite cele mai diverse materiale, inclusiv metale prezente în [...]
Specialiștii spun că trebuie să fim foarte atenți la ce scrie pe etichetă în momentul în care cumpărăm ceva. Pentru că a început maratonul cumpărăturilor de Paște, specialiștii avertizează să fim cumpătați în momentul în care intrăm în magazine. Aceștia susțin că etichetele sunt înșelătoare, iar cumpărătorii pot cădea foarte ușor în plasa comercianților. Etichetele și reclamele sunt două elemente esențiale care îi atrag pe oameni. Fie că [...]
Pentru buna informare a consumatorilor, Asociația Română a Cafelei (ARC) lansează site-ul www.desprecafea.ro, care conține informații despre obiectivele asociației și membrii acesteia, despre istoria cafelei, tipurile de cafea, modul de prelucrare, rețete de băuturi și dulciuri pe bază de cafea, studii legate de beneficiile consumului acesteia. În România, consumul de cafea este încă scăzut față de multe alte țări din lume. În Austria, consumul este de 7,96 kg pe [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN