Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Danone România, liderul pieței de iaurturi, a relansat ieri site-ul www.danone.ro ca un centru al ecosistemului său digital, aducând vizitatorilor noi funcționalități și informații pe o platformă interactivă și cu un nou design.


Site-ul este construit în jurul subiectelor de interes pentru consumatori, permite o navigare ușoară și conectează toate celelalte platforme online ale Danone România, fie micro-site-uri tematice sau social media.


Noul site spune istoria celor 15 ani de iaurturi Danone produse în România: este în primul rând povestea Danone ca producător local, care a investit în economia și societatea românească și folosește cele mai bune resurse românești – cel mai bun lapte, cei mai buni oameni, fabrica noastră performantă. Veți vedea apoi cum toate acestea se combină cu aproape 100 de ani de expertiză și inovație în iaurturi și cu standardele de calitate ale Grupului internațional Danone pentru a face iaurturile cele mai gustoase pentru diferitele preferințe ale consumatorilor noștri.


Informațiile sunt prezentate într-un format prietenos și accesibil, cu legături între zone diferite de conținut din secțiuni, pentru a permite utilizatorului să urmărească cu ușurință un subiect de interes.


Secțiunea de Noutăți este construită pe o platformă de blog și prezintă știri cititorului într-o manieră prietenoasă, mai personală și mai informală, așa cum este și cultura noastră internă, aici în Danone”, explică Dieter Schulz, Director General Danone Europa de Sud Est.


www.danone.ro se bazează pe un nou sistem de management al conținutului, care asigură o flexibilitate sporită, actualizarea rapidă a conținutului și costuri mai reduse de întreținere.


Noua platformă duce la un alt nivel relația publicului cu brandul Danone prin accentul pe care îl pune pe conținutul relevant și pe experiența navigării. Mai mult, platforma beneficiază de responsive design, afișarea conținutului fiind adaptată la device-ul de pe care utilizatorul accesează site-ul, fie el desktop, tabletă sau smartphone. Astfel, consumatorii pot naviga cu ușurință pe danone.ro accesând rapid conținutul relevant pentru ei”, a completat Bogdan Nițu, director general WEBSTYLER. „Ne bucurăm că am contribuit la dezvoltarea relației digitale dintre Danone și consumatorii săi și mulțumim echipei Danone pentru încrederea acordată pe durata proiectului. Suntem convinși că vom face și alte proiecte frumoase împreună,” adaugă el.


 


Homepage-ul permite aducerea din secțiuni a informațiilor noi cu un grad de relevanță mare pentru utilizator, având un design modern și dinamic. Conținutul site-ului este organizat în opt secțiuni, pe care utilizatorul poate ajunge cu ușurință atât din meniul principal, cât și din zone secundare de afișare. Iată câteva dintre informațiile noi prezentate pe site:


- Posibilitatea de a publica comentarii pe marginea articolelor din Noutăți;


- Prezentarea echipei de top management atât din perspectivă profesională, cât și personală, prin prisma pasiunilor din timpul liber al fiecăruia dintre membrii echipei – în Centru media;


- Prezentarea pas cu pas a drumului calității către cel mai înalt standard, de la fermele românești care furnizează laptele și până la fluxul de producție în fabrica din București și mai departe, în călătoria iaurturilor către rafturi și frigiderul consumatorului – în Calitatea Danone;


- Secțiunea Produse înfățișează utilizatorului gama diversă de iaurturi, băuturi tradiționale și smântână care au câștigat în ultimii 15 ani încrederea românilor; fiecare pagină de produs centralizează informații utile pentru consumatori, de la valori nutriționale și până la alte platforme online dedicate produselor, permițând o conectare facilă a utilizatorilor cu brandurile din portofoliu; spre exemplu, se face o legătură directă cu platforma de transparență Deschide Danone, pe care consumatorii pot întreba și primi răspunsuri referitoare la produse direct de la angajații noștri.


Ne-am propus să avem un dialog activ cu consumatorii, iar site-ul danone.ro este un element important în această strategie. Știm cu toții că subiectele legate de alimente vor fi întotdeauna de interes pentru public, iar pentru noi este important să oferim transparență cu privire la laptele pe care îl folosim, cum producem și unde, să fim disponibili pentru întrebări, clarificări și, în general, pentru dialog, pentru o relație mai personală cu consumatorii, pe care online-ul o face posibilă. Cred că o comunicare deschisă este și ea, în final, o dimensiune a calității produselor pe care le aducem pe piață și de aceea principiile de la baza site-ului au fost vizibilitate, claritate, transparența”, a concluzionat Cristina Popescu, Director Comunicare Corporativă Danone Europa de Sud Est.


Vă așteptăm să ne vizitați online!


Danone în Romania


Danone România este lider de piață în categoria produselor lactate proaspete, cu un portofoliu bogat care include peste 80 de referințe de produs, produse în majoritate în fabrica din București, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Fabrica Danone din București a produs primele iaurturi locale în 1999, iar în prezent aproximativ 1 din 2 iaurturi consumate în România poartă marca Danone.


Danone România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de țări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deținând locul 1 în lume pentru produse lactate proaspete. Danone a făcut primul pas pe piață încă din 1919, in Barcelona, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca un leac pentru infecțiile intestinale, care făceau ravagii în rândurile copiilor.  Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete în mai mult de 70 de țări în întreaga lume.


 


Despre WEBSTYLER


WEBSTYLER este agenția digitală care oferă servicii de creație și strategie online la cele mai înalte standardeCu peste 14 ani de experiență în online, WEBSTYLER este cea mai premiată agenție digitală din România atât la nivel local cât și internațional. Agenția deține peste 50 de premii la cele mai relevante festivaluri de publicitate care premiază creativitatea și eficiența.


Deținătoare a titlului de Agenția Deceniului în România și de șase ori Agenția Anului la cel mai important festival local de comunicare digitală, WEBSTYLER este singura agenție digitală din România premiată la Eurobest și Golden Drum și nominalizată la Cannes Lions.


Cu o echipă de 40 de profesioniști, WEBSTYLER oferă servicii integrate de comunicare digitală prin administrarea cu succes a comunicării online pentru branduri ca: Romtelecom, Cosmote, Petrom, Regina Maria, Danone, Edenred, Mitsubishi.

Alte articole recomandate:

Retelele Lidl si Kaufland controlate de grupul german Schwarz – unul dintre cei mai puternici retaileri din Europa – au bifat primele deschideri de pe piata romaneasca din acest an. Impreuna, cele doua lanturi de magazin au ajuns sa detina 260 de unitati comerciale in Romania. Operatorul de hypermarketuri cu profil de discount Kaufland a deschis al doilea magazin al sau din Targu-Mures si al 90-lea din Romania. Magazinul este situat pe Strada Livezeni si are o sortimentatie de [...]
Sectorul Lactate si Branzeturi a generat in luna ianuarie 2014 putin peste 2.400 aparitii in online, cu aproape 90% mai multe ca in luna decembrie, si un viewership de peste 2 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu aproape 19% in presa online, cu 20% pe bloguri si forumuri si cu peste 108% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si [...]
Hermes-Lituania pare a-și extinde volumul de afaceri cu tehnologie destinată procesării cărnii, propunând un nou separator de carne, după cum anunță MeatProcess.com. Astfel, echipamentul SNV-180 Hercules este conceput special pentru separarea cărnii de pe oase, utilizabil atât în procesarea suinelor, cât și a bovinelor. Totodată, utilajul poate fi folosit și la separarea cărnii de pasăre de pe schelet. SNV-180 Hercules este construit din oțel [...]
Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură a trecut din subordinea Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în ședința Executivului de miercuri. "Prin ordonanța de urgență adoptată se au în vedere: elaborarea unitară și urgentă a Strategiei Naționale a Sectorului Pescăresc 2014-2020, asigurarea finanțării programelor multianuale pentru colectarea datelor, inspecție și control în sectorul [...]
Grupul german Kaufland, liderul pieței locale de comerț, cu afaceri de aproape 1,65 mld. euro la o rețea de 89 de hipermarketuri, și-a setat ca țintă pentru România atingerea pragului de 2 mld. euro afaceri până la finalul anului financiar 2017-2018. Lanțul de hipermarketuri a „cucerit“ prima poziție în topul celor mai mari jucători din comerțul local în 2011 când a depășit Metro Cash&Carry după 15 ani de supremație. Kaufland, condus la nivel local [...]
Prezenta pentru prima oara la Indagra, firma Farm Prod, din Republica Moldova, a avut in intenie testarea pietei romanesti a fructelor si stabilirea de contacte pentru viitoarea contracte cu retelele de retail din Romania. Reprezentantul companiei, domnul Marian Gorincioi, Sales Manager si coproprietar, a declarat pentry infoALIMENT Magazin ca Farm Prod dispune de cea mai moderna tehnologie de sortare, ambalare si depozitare a fructelor culese din livezile proprii din Basarabia, livezi de pe [...]
Mega Image a ajuns la o cotă de piață de aproximativ 20% în București și se concentrează în continuare pe această piață, se arată într-un raport al grupului Delhaize pe 2013, publicat recent. Retailerul de origine belgiană este lider de piață în Capitală, având în present, circa 240 de magazine operaționale aici și alte aproximativ 30 de unități în împrejurimile orașului. În plus, compania continuă să se extindă rapid aici. Chiar în [...]
Zilele trecute, s-a deschis la Berlin Expoziția Interna­țională pentru Industrie Alimentară, Agricultură și Horticultură Săptămîna Verde, unde participă mai mulți producători români, printre care și Lactate Brădet. Managerul Lactate Brădet, Marius Badea, a declarat pentru Curier Argeșean că vizează pătrunderea pe piața externă. Din România, sînt prezenți 22 de expozanți, iar din județul nostru, Lac­tate Brădet este singurul reprezentat. Producătorul [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN